Ca Asociat Senior în Cabinet din 1990, d-na Anca-Iulia Hanc a dobândit o experiență îndelungată ca avocat, oferind asistență juridică pentru clienți din România și din alte țări, în domenii precum dreptul societăților comerciale, dreptul asigurărilor, drept financiar, drept funciar, drept civil, insolventa sau dreptul proprietății intelectuale.

Prin intermediul colaboratorilor săi specializați în drept penal, Cabinetul asigură reprezentare clienților – persoane fizice sau juridice – în acest gen de litigii.

Experiența practică a d-nei Hanc își are originea în pregătirea sa academică privind dreptul internațonal și drepturile omului. În 1991 a studiat la Inter University Centre-Dubrovnik ca bursier. A urmat de asemenea un curs postuniversitar la The Centre for Commercial Law Studies at Queen Mary & Westfield College în Londra în 1992 și a participat la un seminar de drepturile omului la The International Institute of Human Rights în Strasbourg în 1994. A participat de asemenea la conferințe privind noua legislație în domeniul asigurărilor.

Recent, a elaborat și prezentat o lucrare cu titlul “Daunele morale în accidentele de circulație“ la Conferința Challenges of the Knowledge Society (CKS 2016).